Behandlingstilbud

Fysioterapitilbud

Undersøkelse

Under førstegangskonsultasjon gjennomføres det en kartlegging av hva du ønsker hjelp til gjennom en samtale. Deretter gjennomføres relevante funksjonsundersøkelse. 

Behandling

Gjennomføres både i treningssalen gjennom veiledet individuell trening eller som individuell behandling på benk. Det er ofte en kombinasjon av disse. Lengden på timen er avtalt på forhånd. 

Hjemmebehandling

Vi tilbyr hjemmebehandling til de som ikke har mulighet til å komme seg til klinikken. 

Helseforsikring

Behandlingsavtaler

Helseforsikring kan benyttes hos oss. Da dekker forsikringen hele eller deler av din behandlingen. Start med å melde sak til ditt forsikringsselskap via deres nettside eller app. Se utvidet fremgangsmetode her!
Vi har avtale med:
Digicare – Storebrand
Falck Helse – Eika forsikring, DNB Helse, Codan forsikring og Protector forsikring
Fremtind forsikring – Sparebank 1 og DNB helseforsikring
Nordic netcare – Gjensidige og Tryg Forsikring
Vertical Helse – If
Avonova Forsikring

Gruppetimer

Se tidspunkt for gruppertimer i ukeplanen. Klikk her for oppdaterte priser 

Hjertetrening

Treningen for deg som har gjennomgått hjerteinfarkt, ønsker å senke blodtrykket, er hjerteoperert eller har handre utfordringer knyttet til hjerter og lunger.  

Treningen er intensiv intervalltrening for å trene opp kapasiteten i hjertet. Vi jobber ut fra 4×4-prinsippet og varierer treningen med og uten vekter.
Vi har et samarbeid med hjertepoliklinikken i Moss og sikrer at pasientene er klarert for trening av sykehuset eller fastlege før oppstart.
 

Aktiv Balanse

Fokus på balanse og styrke med variasjon i form
av stasjonstrening. Målgruppen er eldre som ønsker å komme i bedre form og har som mål å mestre det som er viktig for dem i livet også i årene fremover. 

Parkinson gruppe

Diagnose spesifikk gruppe med fokus på å bremse sykdomsutviklingen. Det er øvelser for å bedre og opprettholde bevegelighet, eksplosivitet, koordinasjon og holdning. Mulighet til felles lunsj etter treningen der deltagerne deler erfaringer fra livet med sykdommen, med hverandre. 

Parkinson Boksing

Boksing er en idrett som krever eksplosivitet, koordinasjon og intensitet. Egenskapene til denne idretten gjør personer med Parkinson Sykdom mer mobile, øker kapasiteten og bremser utviklingen av sykdommen i stor grad. 

Begge våre parkinsongrupper er opprettet i samarbeid med Østfold Parkinsonforening.

Aktiv styrke

For deg som av ulike årsaker trenger allsidig styrke trening. Øvelsene er varierte med mye fokus på rygg, sete og bein. De utfordre stabilitet og balanse i ulike utgangsposisjoner. Deltagerne har ulike utfordringer men har til felles at de trenger treningen for å bli bedre eller holde plagene i sjakk. 

 

Egentrening i gruppe

Ta med ditt egentreningsprogrammet og gjør økten hos oss. Det er alltid en tilgjengelig fysioterapeut for å veilede deg og de andre i gruppa. Programmet er på forhånd utarbeidet induviduelt hos en av våre terapeuter. 

Rehabilitering

Fysioterapi i akutt fase kan være forskjellen på å klare seg selv i hverdagen eller måtte være avhengig av hjelp til dagligdagse gjøremål resten av livet. Vi har bred erfaring med rehabilitering fra akutt fase på sykehus, rehabiliteringssenter, og kommunal rehabilitering.

Har du nylig ervervet hjerneslag, blitt hjerteoperert, eller fått nye hofte og trenger intensiv rehabilitering?  Ta kontakt med oss mens du er på sykehuset så er vi klar til å starte treningen med en gang du kommer hjem. Skal du ha en planlagt protese operasjon? Ta kontakt på forhånd for å starte treningen før operasjonen. Vi tilbyr også hjemmebehandling. Dette sikrer rask oppstart av rehabiliteringen.

Muskel og skjelettplager

Akutte plager eller skader

Akutt muskelsmerte kan være svært plagsomt å skjer ofte når det passer som dårligst. Ta kontakt ved nyoppståtte muskel, ledd eller skjelett plager så kan vi sammen finne ut om din tilstand krever rask behandling. 

Kroniske plager eller sykdom

Om årsaken til plagene ikke kan endres eller fjernes må man ruste kroppen til å tale den belastning den opplever i hverdagen. Gjennom vårt aktive behandlingstilbud skal vi sammen vinne verktøyene som holder plagene i sjakk, slik at du igjen kan gjøre det som er viktig for deg i livet. 

Kontakt Oss