Behandlingstilbud

Fysioterapitilbud

Undersøkelse

Under førstegangskonsultasjon gjennomføres det en kartlegging av hva du ønsker hjelp til gjennom en samtale. Deretter gjennomføres relevante funksjonsundersøkelse. 

Behandling

Gjennomføres både i treningssalen gjennom veiledet individuell trening eller som individuell behandling på benk. Det er ofte en kombinasjon av disse. Lengden på timen er avtalt på forhånd. 

Hjemmebehandling

Vi tilbyr hjemmebehandling til de som ikke har mulighet til å komme seg til klinikken. 

Helseforsikring

Behandlingsavtaler

Helseforsikring kan benyttes hos oss. Da dekker forsikringen din hele eller deler av behandlingen din. Mange av selskapene fakturerer vi direkte så du slipper å legge ut og søke om refusjon. Start med å melde sak til ditt forsikringsselskap via deres nettside eller app. Se utvidet fremgangsmetode her!
Vi har avtale med:
Digicare – Storebrand
Falck Helse – Eika forsikring, DNB Helse, Codan forsikring og Protector forsikring
Fremtind forsikring – Sparebank 1 og DNB helseforsikring
Nordic netcare – Gjensidige og Tryg
Vertical Helse – If (nesten på plass)


Gruppetimer

Aktiv Styrke

Når: Onsdager kl 12:30 til 13:30. Kom gjerne litt før for å slå av en prat eller varme opp. 

Hvem: For deg som av ulike årsaker trenger allsidig trening. Du kan ha muskel, skjellet eller leddplager. Langvarig smerte eller kroniske plager. Du kan også ha et ønske om å forebygge eller komme i gang med trening. 

Ta med: innesko, vannflaske. 

Påmelding: Ring 40199087

Innhold: Gruppetimer med fokus på styrke, balanse og bevegelighet. 

Pris: Gruppetime 150kr.

Parkinson Gruppe

«Trening nytter – Det kan gå bedre enn du tror» 

Når: mandag og onsdag 10:15-12:15 inkludert sosial lunsj. 

Hvem: Personer med Parkinson sykdom, gående uten gang-hjelpemidler innendørs.

Ta med: innesko, vannflaske, evt. skift til lunsj, egen lunsj. Vi stiller med kaffe og frukt. 

Påmelding: Ring 40199087

Innhold: Obligatorisk individuell kartleggings time på inntil 60min før oppstart. Gruppetimer med fokus på å bremse sykdomsutviklingen. Bevegelighet, eksplosivitet,  koordinasjon er det hovedfokus på. Deltagerne deler erfaringer fra livet med sykdommen, med hverandre.

Pris: Gruppetime 120kr, kartleggingstime 615kr.

I samarbeid med Østfold Parkinsonforening.

Egentreningsgruppe

Når: Mandag 12:00-13:00
Hvem: Har hatt individuell undersøkelse og behandling hos, slik at vi kjenner deg og dine behov. Det er også utarbeidet et individuelt treningsprogram på forhånd. 
Innhold: Veiledning av en tilgjengelig terapeut. Du har da tilgang på våre trenings fasiliteter og har med deg ditt egentreningsprogram som er utarbeidet med din terapeut.
Pris:  100kr. 

Muskel og skjelettplager

Akutte plager eller skader

Akutt muskelsmerte kan være svært plagsomt å skjer ofte når det passer som dårligst. Ta kontakt ved nyoppståtte muskel, ledd eller skjelett plager så kan vi sammen finne ut om din tilstand krever rask behandling. 

Kroniske plager eller sykdom

Om årsaken til plagene ikke kan endres eller fjernes må man ruste kroppen til å tale den belastning den opplever i hverdagen. Gjennom vårt aktive behandlingstilbud skal vi sammen vinne verktøyene som holder plagene i sjakk, slik at du igjen kan gjøre det som er viktig for deg i livet. 

Rehabilitering

Fysioterapi i akutt fase kan være forskjellen på å klare seg selv i hverdagen eller måtte være avhengig av hjelp til dagligdagse gjøremål resten av livet. Vi har bred erfaring med rehabilitering fra akutt fase på sykehus, rehabiliteringssenter, og kommunal rehabilitering.

Har du nylig ervervet hjerneslag, blitt hjerteoperert, eller fått nye hofte og trenger intensiv rehabilitering?  Ta kontakt med oss mens du er på sykehuset så er vi klar til å starte treningen med en gang du kommer hjem. Skal du ha en planlagt protese operasjon? Ta kontakt på forhånd for å starte treningen før operasjonen. Vi tilbyr også hjemmebehandling. Dette sikrer rask oppstart av rehabiliteringen.

Kommende tilbud

Diagnose spesifikke gruppetilbud og kurs

Vårt lokalmiljø i Indre Østfold, Marker, Rakkestad, Skiptvet har behov for flere spesialiserte gruppetilbud. Indre Østfold fysiosenter ønsker å tilby gruppe treningstilbud for spesifikke diagnosegrupper. Ta kontakt slik at vi kan få en oversikt over behovet for eksempelvis hjertetrim, KOLS og andre lungesykdommer.

Kontakt Oss